Wat is Spikerdoarp?

Drie dagen hutten bouwen!

Voor alle kinderen die in Hallum wonen of op school zitten in de leeftijd vanaf 6 tot en met 12 jaar (groep 3 tm groep 8) organiseren we jaarlijks in de laatste week van de zomervakantie Spikerdoarp! Het is een begrip in Hallum; 3 dagen lang hutten bouwen.  Met als aftrap de " houtoorlog" Jong en oud iedereen komt samen. Het verbindt de mensen  in Hallum met elkaar.Jaarlijks doen 120-160 kinderen mee en helpen zo'n 70 vrijwilligers om dit mogelijk te maken. Meer lezen?! Klik Hier  

Onze vrijwilligers en sponsoren!

Om deze prachtige dagen mogelijk te maken zijn er meer dan 70 vrijwilligers betrokken.  Er is een enthousiast bestuur en vele begeleiders die 3  dagen lang de voor de kinderen klaarstaan. Dagelijks zijn er vrijwilligers die meehelpen in bijvoorbeeld keukendienst, tent opbouwen en hulp bij de spelletjes en pannenkoeken bakken. Daarnaast hebben we vele sponsoren!

Idee achter Spikerdoarp

Spikerdoarp is  in 1991  opgericht door een aantal fanatieke ouders en vrijwilligers voor alle kinderen in het dorp die niet de mogelijkheid hadden om op vakantie te gaan en hadden op deze wijze toch een vakantie gevoel.  Tegenwoordig is het  Spikerdoarp  in  Hallum niet meer weg te denken. 

"Alle jaren een groot Succes"