Bestuur & Contact

Wil je een vraag stellen ? Gebruik dan onderstaand contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Om dit  prachtige Spikerdoarp mogelijk te maken is een betrokken bestuur actief.

Op dit moment bestaat het bestuur uit: 

 

Voorzitter: Hugo Malda 

Penningmeester: Siemen Weidenaar 

Algemene leden:  Trijntje Smid, Jelle Cornelis van Gunst,

Tineke Bosgraaf, Hanna Bremer, Cor van der Veer, 

Pieter Banga en  Sandra Soepboer

 

 

Website disclaimer

Spikerdoarp Hallum  heeft met uiterste zorg en aandacht de inhoud van deze website samengesteld.  Desalniettemin kan de informatie op deze website onjuist, verouderd of onvolledig zijn. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten ontleend worden en  Spikerdoarp aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de ontstane schade ten gevolge van gebruik van de op deze website aangeboden informatie.

Bij gebruik van citaten, externe bronnen en artikelen en foto's houden we ons strikt aan de internationale afspraken zoals deze in de avg wetgeving en normen zijn weergegeven. Ook vragen we bij aanmelding toestemming voor publiceren van foto's op facebook en website. Mochten we deze  normen of toestemming onverhoopt niet zorgvuldig toegepast hebben, dan vernemen we dat graag.  Mocht je ergens bezwaar tegen hebben stuur dan een mailtje naar ons we komen er samen uit. 

Spikerdoarp Hallum is onderdeel van  Feestcomissie Hallum.  KVK Nummer: 40002826. Er zijn enkele algemene voorwaarden van toepassing op SpikerdoarpHallum.