Spikerdoarp 30 jarig Jubileum Groot Succes!

Gepubliceerd op 13 april 2023 om 09:51

23, 24 en 25 augustus 2022 : Lieve jongens en meisjes, wat hebben we weer met elkaar genoten! Dit jaar hebben we er een knalfeest van gemaakt. Er waren 160 kinderen, meer dan 100 vrijwilligers, 28 sponsoren.  Wat was het heerlijk zonnig! Onder leiding van de vrijwillige brandweer werd er daarom spontaan een prachtig waterfeest georganiseerd op dinsdagmiddag!  De burgermeester en kinderburgermeester zijn langs geweest op woensdagavond om dit prachtige "spikerdoarpfeest" te openen. We hebben nu onze eigen spikerdoarp vlag! Tijdens de opening hadden we dit jaar wel 300 bezoekers, je kon hamburgers krijgen  en workshops volgen. 

Er was een boerenfeest met lammetjes, maskers maken en de kinderdisco ontbrak niet. De kinderen en begeleiders hebben er met elkaar wat moois van gemaakt! Sochtends was er o.l.v 2 begeleiders ochtendgymnastiek en er waren spelletjes op t veld en in de tent. De buikschuifbaan, mede mogelijk gemaakt door jantje beton, was weer een groot succes. De winnende hut was het piratenfeest! We hebben een heleboel prachtige foto's en filmpjes gemaakt. We bedanken Henk den Belder graag voor de prachtige dronebeelden. Bekijk  alle foto's en filmpjes  onze facebookpagina  .We hebben ter ere van het jubileum vuurwerk afgestoken voor het dorp. De kinderen hebben van woensdag op donderdag met zo'n'130 kinderen in prachtige  tenten van defensie geslapen, waarvoor we defensie expliciet willen bedanken. De nacht en avond is ontzettend goed verlopen. Het afbreken van het terrein lukte donderdag  middag net op tijd met ontzettend veel dank aan alle vrijwilligers.  

Het is jullie vast niet ontgaan, we kwamen op meerdere plaatsen in het nieuws! Na een jaar waarin het erom spande of we verder konden gaan, was het geweldig om zo'n gaaf jubileumjaar te vieren! Daar mocht ook zeker wel aandacht voor zijn. Bekijk het filmpje hiernaast of Lees over het spikerdoarp in de  rtvnof de leeuwarder courant,  de stienser,  actiefmedia.

Vrijdag ochtend zijn we bezig geweest om het terrein verder op te ruimen. We mochten dit jaar weer als vanouds met de brandweer een vuur maken op donderdag avond op de dwinger.  Hier kwam iedereen op grote getale op af. Ook hier was de vrijwillige brandweer weer bij betrokken. We hebben genoten van het prachtige vreugdevuur! We willen iedereen die deze dagen mede mogelijk heeft gemaakt echt bedanken.  Zonder jullie geen spikerdoarp! We zien jullie graag volgend jaar weer op het Spikerdoarp.  Namens het Spikerdoarpbestuur heel erg bedankt voor de samenwerking!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.