Koekactie "Hallumer Pûdsje"

Zoals jullie op de facebookpagina van Spikerdoarp hebben gezien, en op de kalender van Hallum online, kunnen jullie morgen als inwoners van Hallum koekjes kopen. Tijdens de welbekende Koekactie, verkopen kinderen uit Hallum koekjes bij de deur ten behoeve van het Spikerdoarp. Deze keer hebben we geen losse koeken die we verkopen, maar mooie tasjes gevuld met zowel koek als toast. Prachtig dat we dit mooie feest alweer voor het 33e jaar vieren.

Spikerdoarp, het is een begrip in Hallum; 3 dagen lang hutten bouwen.  Jong en oud iedereen komt samen. Het  is voor alle kinderen die in Hallum wonen of op school zitten in de leeftijd vanaf 6 tot en met 12 jaar (groep 3 tm groep 8) organiseren we jaarlijks in de laatste week van de zomervakantie Spikerdoarp! Het verbindt de mensen  in Hallum. Jaarlijks doen 120-160 kinderen mee en helpen zo'n 70 vrijwilligers om dit mogelijk te maken.

Met de koekactie, zorgen kinderen er voor een deel zelf voor dat we voldoende inkomsten hebben voor het spikerdoarp. Dit jaar, jawel, met het Hallumer "Pûdsje". Een mooi tasje, met heerlijke producten, voor een nette prijs. We proberen elk jaar bij iedereen langs te komen, maar dit lukt niet altijd. Soms zijn de koeken op. Wil je toch zeker lekkere koekjes kopen? Kom dan vanaf 17:00 op 21 mei bij de ingang van het zwembad. Hier start en eindigt de actie. 

We kunnen naast inkomsten, niet zonder vrijwiliggers en begeleiders. Vanaf 16 jaar mag je met zijn tweeën een groep begeleiden. Wil je net als ons bijdragen aan het Spikerdoarp? of wil je meer informatie? Kijk dan op: https://www.spikerdoarphallum.nl/helpen-met-spikerdoarp/helpen-als-groepsbegeleider

Nu eerst maar de koekactie! vanaf 17:00 bij het zwembad melden om koekjes te verkopen, of thuis zijn om koekjes te kopen! Oant Straks!

Groetjes Spikerdoarp Bestuur.