Aanmelden Spikerdoarp 2024

Na de geslaagde koekactie, kan je je weer aanmelden voor ons prachtige spikerdoarp. Het Thema is dit jaar Fakânsje! We hebben er weer heel veel zin in.                Je mag je aanmelden als je In Hallum woont of er naar school gaat en in groep 3 tm groep 8 van de basisschool zit. Wacht niet te lang met aanmelden want, vol is vol.

Spikerdoarp is al heel wat jaar een groot succes. Er kunnen er maximaal maar 160 kinderen meedoen, mits er genoeg begeleiders zijn. Je kan je opgeven tot 6 juli. 2024. Tot die tijd kan je ook T-shirts bestellen, maar daarna sluit de aanmeld en bestelperiode.  

We hebben een verbetering in het aanmelden voor Spikerdoarp doorgezet, doordat je nu direct kan betalen en ook de vragenlijs gekoppeld aan de betaling invult.  Je doet 1 kind per keer, omdat we anders geen juiste uitdraai van de gegevens per kind krijgen.  Beslis je om je kind aan te melden? Zorg dan dat je gegevens bij de hand hebt om te betalen. 

Elk jaar krijgen we vragen of kinderen die niet naar school gaan in Hallum en  er niet wonen, toch mee mogen doen. Helaas kan dat niet

Spikerdoarp Hallum is alleen voor kinderen die in Hallum wonen, of er naar school gaan van groep 3 tm groep 8. 

Klik hier om je aan te melden voor Spikerdoarp! 

We hebben er zin in! Groetjes Spikerdoarpbestuur