Spikerdoarp Nieuws 

Spikerdoarp nieuws 2023


Koekactie 23 mei

Het is bijna weer zo ver. Nog even en je kan je weer opgeven voor het Spikerdoarp! Natuurlijk houden we eerst de welbekende koekactie. Doe jij ook weer mee op 23 mei?Dit jaar hebben we extra koeken ingekocht. We hopen op net zoveel kinderen als voorgaande jaren, maar ook Hallumers die onze heerlijke koekjes kopen!

Lees meer »

Spiker nieuws 2022


Spikerdoarp 30 jarig Jubileum Groot Succes!

23, 24 en 25 augustus 2022 : Lieve jongens en meisjes, wat hebben we weer met elkaar genoten! Dit jaar hebben we er een knalfeest van gemaakt. Er waren 160 kinderen, meer dan 100 vrijwilligers, 28 sponsoren.  Wat was het heerlijk zonnig! Onder leiding van de vrijwillige brandweer werd er daarom spontaan een prachtig waterfeest georganiseerd op dinsdagmiddag!  De burgermeester en kinderburgermeester zijn langs geweest op woensdagavond om dit prachtige "spikerdoarpfeest" te openen. We hebben nu onze eigen spikerdoarp vlag! Tijdens de opening hadden we dit jaar wel 300 bezoekers, je kon hamburgers krijgen  en workshops volgen. 

Lees meer »

Nog 3 nachtjes slapen!

augustus 2022: We zijn bezig met de laatste voorbereidingen,  komende maandag starten al vroeg in de ochtend heel wat vrijwilligers en het bestuur om  het spikerdoarp terrein voor te bereiden en er onvergetelijke dagen van te maken. 

Lees meer »

Programma 2022 Bekend!

augustus 2022:  Wat is het geweldig! We hebben weer volop vrijwilligers, begeleiders en 160 kinderen die meedoen tijdens het Spikerdoarp. Het programma van dit jubileumjaar is bekend. Kijk even bij de pagina Programma Spikerdoarp als je de mail  gemist hebt, zodat je weet wat er dit jaar op de planning staat. Onze kinderen blijven dit jaar bijvoorbeeld slapen. Lees het programma goed door, we hebben er zin in !

Lees meer »

Koekactie succes!

Juni 2022: Wat hebben de kinderen hun best gedaan. De koekactie wast een succes!  De overige voorbereidingen voor het dertig jarig jubileum zijn in volle gang. De vergunningen, de aanmeldingen, sponsoractie, het regelen voor slaapplekken voor de kinderen. Houd onze facebookpagina en deze nieuwspagina in de gaten! 

Lees meer »

Jantje beton Sponsort Spikerdoarp!

 Juli 2022: Jantje Beton  vond de speel-ideeën van onze kinderen waardevol! Speciaal voor het dertig jarig jubileum steunen ze eenmalig het buitenspeelidee die 7 van onze kinderen hebben bedacht voor het Spikerdoarp!

Lees meer »

Nieuwe website

April 2022: Na dertig jaar Spikerdoarp en de welbekende aanmeldbriefjes via de basisscholen in Hallum gaat het Spikerdoarp voor "Digitaal". We hebben voor het eerst in 30 jaar een Website! Voordeel:

Lees meer »

Spiker Nieuws 2021


Vreugdevuur mag weer!

Dec 2021 Wat fijn, door o.a de kiritsiche vragen van BVNL  zijn de kosten gedrukt! Het vreugdevuur mag weer!  Wie had dat gedacht. We zijn als bestuur trots op dit resultaat.

Lees meer »

Spikerdoarp voor het Laatst?

Aug 2021: Het spande erom, kunnen we ons 30 jarig jubileum vieren? We kwamen uitgebreid in het nieuws. Iedereen is het er mee eens, Spikerdoarp Hallum mag niet verloren gaan! Lees verder voor persberichten en filmpjes!

Lees meer »

Pers benaderd; Spikerdoarp in de kou

augustus 2021 We hebben nu corona voor ons Spikerdoarp even geen belemmering meer is, aandacht gevraagd bij de gemeente, de raad en de pers. We vinden dat ons dorp, de sponsoren en de kinderen al ontzettend veel geld bij elkaar leggen om deze prachtige traditie vanuit de mienskip te realiseren.Doordat we geen vreugdevuur meer hebben en doordat we minder inkomsten krijgen is het niet zeker dat Spikerdoarp door kan gaan in 2022.  Lees ons bericht  naar de gemeente om aandacht te krijgen voor ons prachtige Spikerdoarp!

Lees meer »